Celestron Nature DX 8x42 verrekijker

€ 199,00
Inclusief BTW Levertijd: nader te bepalen (bel: 0315-640342)

De Celestron Nature DX 8×42 is ideaal voor alledaags gebruik. Klein, compact, handzaam, licht in gewicht en dit is niet ten koste gegaan van de kwaliteit. Mooie fraaie heldere beelden, scherp en contrastrijk. Ben je veel onderweg, op reis, of een maak je fietstocht, dan is een verrekijker uit deze serie de juiste keuze.

Toepassing: Boswandeling, Vogelspotten, Safari, Astronomie

Vergroting (x): 8

Lensdiameter (mm): 42

Gezichtsveld op 1000m in meters: 129

Gezichtsveld in graden: 7.4

Oogafstand (mm): 17.5

Scherpstellen vanaf: 2 -3m

Prestatie schemering: Goed

Aantal

De Celestron Nature DX 8×42 is de grootste uit de serie, voor de echte vogelaars. Voor de meer eisende vogelaar of beginnende vogelaar is dit een zeer fraaie kijker. Met de 42mm verrekijker kun je nog jaren vooruit. Uiteraard is deze verrekijker voor vele doeleinde geschikt. Wij zijn heel enthousiast over de verrekijker. We durven wel te stellen dat de Nature DX serie misschien wel de beste in zijn prijsklasse is.

De Nature DX serie van Celestron bestaat uit 3 verschillende openingen, namelijk 25mm, 32mm en 42mm. Deze zijn allemaal verkrijgbaar met 8x of 10x vergroting.

De Celestron Nature DX onderscheidt zich in het prijssegment door zijn helderheid en compactheid. De Nature DX serie heeft als groot pluspunt Phase Coating op de BaK- 4 prisma’s en is Volledig Multi Coated, Waterproof en gas gevuld.

Kenmerken van de Nature DX serie:

BaK-4 prisma’s w / Phase Coating: Verhoogt het contrast en resolutie voor scherpere en meer gedetailleerde beelden.

Fully Multi-Coated Optics: Maakt maximale lichttransmissie door het optische pad voor helderdere beelden.

Close Focus: Van dichtbij gedetailleerd observeren van objecten of dieren. Ideaal voor het kijken naar vogels, insecten, planten, enz.

Compact en licht van gewicht: past in een zak of handschoenenkastje. Makkelijk mee te nemen op lange tochten.

Twist-up oogschelpen: Twist op en neer met meerdere stops voor een juiste positionering van de gebruikers ogen, voor meer kijkcomfort met of zonder bril.

Polycarbonaat frame: Sterk en duurzaam polycarbonaat behuizing. Hierdoor blijft het gewicht laag.

Alle Nature DX modellen komen met:

Tas

Riem

Afdekdoppen

Handleiding