• Aanbieding!

Omegon Apochromatische refractor Pro APO AP 66/400 ED OTA

€ 349,00
Inclusief BTW Af te halen. Verzending tegen meerprijs mogelijk: € 19,95
Aanbieding betreft OPHAALPRIJS en geldt zolang de voorraad strekt.
Voortreffelijke optiek die in uw tas past.
Aantal

Hij is klein en compact, maar deze 66mm aporefractor heeft enorme prestaties voor u in petto. De Omegon 66/400 ED-APO creëert een zeer kleurgetrouw en contrastrijk beeld - precies dat wat kenners en gepassioneerde hobby-astronomen nodig hebben!

ED-APO objectief voor betoverende beelden

Voor natuurliefhebbers en hobby-astronomen die in het bijzonder belang hechten aan een kleurgetrouwe beeldweergave is de Omegon ED 66 APO de juiste keuze. Zelfs bij een vergroting van ca. 100x is er geen kleurfout meer te bespeuren. Het ED objectief met zijn tweelenzensysteem voldoet aan de hoogste eisen.

Voor de mooiste ervaringen: Power Linear focuser met 1:10 reductie

Een nieuwe, verbeterde focuser zorgt ervoor dat u nóg aangenamer en nauwkeuriger kunt observeren en fotograferen. De Power Linear focuser is gebaseerd op het Crayfordprincipe, maar beschikt over een extra tandheugel die dienst doet als geleiderail. Uit de combinatie van deze twee technologieën ontstaat een focuser die zeer nauwkeurig is en een grote draagkracht heeft. Een zenitspiegel, een zwaar oculair of een volledige cameraset; u kunt aansluiten wat u maar wilt.

Dankzij de 1:10 reductie kunt u het beeld zeer precies scherpstellen - bij astrofotografie of bij hoge vergrotingen een must.

Naar buiten, de natuur in - hiervan kunt u genieten:

De Omegon 66 is een zeer mooi en compact toestel voor gepassioneerde natuurliefhebbers. Spot fijne details in de veren van vogels of laat u zich verrassen door de pracht van andere dieren die u vanop een afstand observeert! Ook bij het sterrenkijken biedt dit kleine en compacte toestel voortreffelijke prestaties. Eenvoudigweg de hemel afspeuren wordt dankzij dit toestel een verademing. Bovendien zijn ook detailwaarnemingen van de maan en de planeten goed mogelijk.

Zeer handig als telelens

De AP 66/400 ED is bovendien een optimaal gecorrigeerde telelens met een brandpuntsafstand van 400mm. Zo maakt u de mooiste natuur- en astrofoto's. De 1:11 reductie van de focuser garandeert een bijzonder fijne scherpstelling.

Aluminium transportkoffer

De Omegon aporefractor wordt veilig in een stevige aluminium koffer geleverd. De dikke schuimrubberen bekleding zorgt voor een goede bescherming en het toestel is steeds klaar voor het volgende gebruik.

De voordelen op een rij:

Kristalheldere ED-optiek voor uiterst scherpe beelden

¼"-aansluiting: past op elk camerastatief

Nieuwe, verbeterde Power Linear focuser met reductie

De compacte apo is ideaal voor op reis en kan dienen als spotting scope of volgkijker

Stevige transportkoffer met handgreep en schuimrubberen bekleding

Nu in de aanbieding van € 399,- voor € 349,- (afhaalprijs)

1 Item