Omegon Basic 200 BL aluminium driepootstatief met kantelkop

€ 49,00
Inclusief BTW Levertijd: binnen 2 tot 4 werkdagen

Fotograferen zoals een expert.

Aantal

Een motief, uw camera en dit statief. Dat is alles wat u nodig hebt voor betere foto’s. Een landschap bij nacht, een fotosessie op het volgende zomerfeestje of gewoon een geslaagde selfie die niet scheef en wazig is. Zet uw camera gewoon op een vaste basis en u kunt beginnen. Leg momenten vast. De Omegon Basic 200 met kantelkop past perfect bij uw dagelijkse leven. Hierdoor voelt u zich niet alleen professioneel – u fotografeert ook zo.

De voordelen op een rij:

Aluminium statief met hendelklemming op drie hoogtes, zodat u de perfecte hoogte vindt

3D-kantelkop; hiermee kunt u de camera of verrekijker flexibel in alle richtingen bewegen

Weinig ruimte? In een mum van tijd kunt u het statief ook in een monopod transformeren

1/4 inch-cameraschroefdraad: hierop past elke camera

Lichte bagage voor overal

Een beetje zwaarder dan een grote fles water en toch zo compact dat u het mee kunt nemen op elke reis. Zo’n licht statief als dit te hebben, is een voordeel van onschatbare waarde. Wie wil op de volgende reis al met een expeditieteam op stap? Want het beste statief is eentje dat u bij u kunt hebben.

Draagt uw camera of verrekijker

Plaats uw camera of verrekijker op het statief en geniet van rustige observaties. Het draagvermogen tot 4 kg werd zo ontworpen dat de meeste camera’s voor vrijetijdsbesteding en hobby's voldoende stabiel worden gedragen. En natuurlijk een verrekijker met een lensdiameter tot 50 mm.

Snelle montage in enkele seconden

Dankzij de snelkoppelingsplaat met een ¼ inch-cameraschroef kunt u binnen enkele seconden uw camera op het statief installeren en vergrendelen. Zo mist u geen enkel mooi moment nog.

Kantelkop voor efficiënt zwenken

Met de 3D-kantelkop bereikt u elk punt, zowel op het land als aan de hemel. Draai uw camera of verrekijker 360° horizontaal en tot 90° verticaal naar de hemel gericht. Zo ontsnapt geen enkel object aan uw oog.

Levering:

- Statief

- Statiefkop

- Snelkoppelingsplaat

- Stoffen draagtas

1 Item