Omegon smartphonehouder voor zoekerschoen

€ 29,90
Inclusief BTW Levertijd: nader te bepalen (bel: 0315-640342)

Maak van uw telefoon een navigatiesysteem voor uw telescoop

Geschikt voor smartphones tot 93mm breed

Aantal

Wilt u beter vertrouwd geraken met de nachtelijke hemel? Soms is het namelijk helemaal niet eenvoudig om objecten te vinden. U heeft sterrenkaarten, zoekers en andere voorwerpen nodig. Hoe zou het zijn als uw telefoon die taken overneemt? Gebruik hem gewoon als een navigatiesysteem voor uw telescoop. Met de Omegon smartphonehouder is dit heel eenvoudig.

De voordelen op een rij:

Gebruik uw smartphone als een sterrennavigator op uw telescoop

Spoor gemakkelijk sterrenbeelden en objecten op - zonder een extra sterrenkaart

Werkt uitstekend met SkySafari™ en andere dynamische planetarium-apps

Past perfect in elke zoekerschoen in Vixen-style

Ideale aanvulling voor een zoeker

Uw navigatiesysteem voor de hemel

De Omegon smartphonehouder is de moderne allrounder die u in uw zak kunt steken. En met de juiste app is hij nu zelfs de sterrenkaart voor uw telescoop. Plaats uw telefoon gewoon in de houder en monteer het geheel op de zoekerschoen van uw telescoop. Zo zit de houder parallel op uw telescoop, net zoals een zoeker.

Sterrenbeelden en objecten zijn gemakkelijk te vinden

Op het display van uw telefoon ziet u waar u op dat moment heen kijkt, ongeacht hoe uw telescoop gepositioneerd staat. Welke objecten zijn er in deze regio te vinden? Dat alles kunnen de apps van vandaag u in één oogopslag tonen. We raden SkySafari aan, maar andere apps werken ook prima. Beschouw deze adapter als een moderne toevoeging aan de klassieke sterrenatlas.

Voor smartphones tot een breedte van 93mm

De meeste telefoons passen gemakkelijk in de houder. De adapter kan traploos worden aangepast tot een apparaatbreedte van 93mm.

Voor telescopen met een opening tot 200mm

De Omegon smartphonehouder is volledig van aluminium gemaakt. Het digitale kompas van uw mobiele telefoon werkt dus nauwkeurig en is niet aan storingen onderhevig. Dit werkt uitstekend met telescopen tot 200mm opening. Voor grotere telescopen kunt u contact met ons opnemen: 0315-640342.

Met uw smartphone en deze houder kunt u ook snel en eenvoudig objecten opsporen als u slechts af en toe met uw telescoop observeert.